Arrangementer

 KONCERTER

For alle koncerter gælder at de er støttet af Guldborgsund Kommune og Statens Kunstfond under “Musik i Guldborgsund”

 

Lørdag d. 16. juni kl. 19.30

 Nysted Lyrik- og visefestival

 

Festaften i Nysted Bio, først med sangerinden Anna Kruse, der synger sine anmelderroste udgaver af svenske Edith Södergrans digte.

I pausen “dansk tapas”.

 

Dernæst Evert Taube Koncert med Peter Abrahamsen, Finn Otte, Janne Lærkedahl, Bo Liengaard og Torben Kjær

Se mere på http://www.lyrikogvisefestival.dk

Billetter købes fra denne hjemmeside

 

Koncert fredag d. 21. sep.

Peter Sommer og Palle Hjorth

See the source image

  “ALENE MED PALLE I VERDEN”
PETER SOMMER PALLE HJORTH
Peter Sommer har gang i et meget aktivt 2018. Udgivelsen af albummet ELSKEDE AT DRØMME, DRØMMER OM AT ELSKE, har indtil videre affødt en stor forårsturne, en udsøgt festivalturné kulminerende med optræden på Orange Scene på Roskilde, og i efteråret 2018 står den på det nedbarberede, enkle og rene udtryk. Akkompagneret af sin guitar samt mægtige Palle Hjorth på tangenter, får nye sange, og sangkataloget, liv ude på de mindre steder samt i de virkeligt højloftede rum, kirkerne, i Danmark.
Peter Sommer udtaler:
“Jeg har altid gået lidt bevidst forbi mulighederne for de her små akustiske setups. Tænkt at mine sange og min stemme helst skulle skjules i røgen og dampen fra mørke metaforer og lysskyende ordspil.
Nu er det som at det hele skal frem i lyset og vises frem som det er: enkle, store kærlighedssange til vennerne, menneskene og danskerne som har befolket mit tekstunivers. Sunget og forklaret så det hele står rent og stærkt. Som et stykke med liv, som en chancetur på bagsædet af en andens liv. Der kunne være mit eget.

Bittersød Natskygge

Skønne Spildte Kræfter

Sand Kærlighedshistorie:
https://www.youtube.com/watch?v=QuiLIb615_E

Billetsalget er begyndt på http://www.billetto.dk

Musik : 280.-kr.  Buffet : 145.-kr.

Koncert fredag d.26.oktober

HUSH      (ALT UDSOLGT)

 

 

 

 

Danmarks måske mest succesrige americana/countryband, er tilbage efter en pause. Duoen – bestående af forsangeren Dorthe Gerlach og guitaristen Michael Hartmann – brød igennem i 2004 med debutalbummet ”A Lifetime” og skabte med ét slag deres helt eget ståsted på den danske musikscene. Med over 100.000 solgte albums er de en af DK’s største succeser inden for genren folk/countrypop/americana.
Gennem årene har de turneret flittigt og i forskellige konstellationer afsøgt grænserne i deres nordiske americana-inspirerede univers. Live leverer Hush som altid en helt særlig og stemningsfuld oplevelse med Dorthes smukke stemme i front og hendes skæve og sjove historier.
Efter Dorthe Gerlachs medvirken i TV-2´s program “Toppen af poppen” har endnu flere fået øjnene op for hendes mange menneskelige og musikalske kvaliteter.
Dorthe Gerlach har – med stor succes – tidligere givet koncert i Nysted Biograf-Teater i marts 2016 – den gang med sine danske sange.

Billetsalget begynder fredag d. 15. dec. på http://www.billetto.dk

Musik : 260.-kr. Buffet : 145.-kr.