Arrangementer

 KONCERTER

For alle koncerter gælder at de er støttet af Guldborgsund Kommune og Statens Kunstfond under “Musik i Guldborgsund”

Nysted lyrik- og visefestival

Lørdag d. 15. juni

Thomas Kjellerup spiller kl. 19.30

Dørene åbnes kl. 18.45

Alt udsolgt

Søndag d. 16. juni

Operasangerinde Sofie Elkjær Jensen og Ensemble Storstrøm.

Eftermiddagsmatinè

Koncerten begynder kl. 15.00 – dørene åbnes kl. 14.00, hvor der er mulighed for at købe kaffe /kage m.m.

Se i øvrigt hele programmet og omtale under http://www.lyrikogvisefestival.dk

 

Koncert d.20. sep. 2019

Elisabeth m. band

Efter en del års pause udkom ELISABETH i august 2017 med albummet ”Rettidig Ømhed” – et rockalbum indspillet med det band hun nu vil turnere med – fire unge århusianske mænd med en gennemsnitsalder på ca. 42 somre.

ELISABETH vil præsentere sangene fra det nye album – og naturligvis med store højdepunkter fra det omfattende bagkatalog.

Billetter købes på http://www.billetsalg.dk

Musik 250.-kr.  Musik +Buffet 395.-kr.

 

Koncert d. 25. okt. 2019

Bo Evers Band

Bo Evers er en charmerende poet og publikumsdarling. Hans underfundige rim og skæve tekster er forfriskende og en oplevelse i sig selv.

Du kender måske sange som Barry White” og ‘Hver Anden Weekend’. Nu er der spritnye hits på EP-en ”Død”, som udkom i februar 2019. To singleforløbere har været ude forinden, bl.a. ”Fri Mig”.

Uanset indpakningen – udspringer og udklækkes sangene alle samme sted: I Bo Evers´ finurlige hjerne, når han sidder alene med sin guitar.

Med sig på scenen har Bo Evers sin kvartet.

Billetter købes på http://www.billetsalg.dk

Musik 195.-kr.    Musik + Buffet  340.-kr.

 

Koncert d. 31. jan. 2020

Kaya Brüel synger Jomfru Ane Band

Hvem husker ikke “Plutonium” og “Rock Me Baby” fra det legendariske Jomfru Ane Band med tvillingerne Sanne og Rebecca Brüel i front. Sange der med tidens 70’er ånd og musikalske overlegenhed, alle havde noget på hjerte. At forandre verden, redde jorden, forhindre atomkraftens indtog i Danmark, om individet, fælleskabet og kærligheden. Ikke siden bandet blev opløst i start 80’erne, har det været muligt at opleve sangene. Men nu har Kaya, datter af Sanne Brüel, nøje udvalgt de Jomfru Ane sange som har en særlig plads i hendes hjerte og som tåler en gentagelse i dagens Danmark. Med en lille akustisk besætning bestående af guitar og klaver, spilles sangene på bedste højskole manér. Og man må gerne synge med!

Kaya Brüel synger JOMFRU ANE BAND Få et genhør med Jomfru Ane bands poetiske og politiske sange fra 70’erne. Kaya, datter af Sanne Brüel fra det oprindelige band, har nøje udvalgt de sange som har en særlig plads i hendes hjerte. Med Maria Køhnke og Sidse Holte på sang, guitar og klaver, giver den lille trio deres helt egen akustiske og personlige fortolkning af sangene. På bedste højskole manér, kom og syng med! Kaya Brüel – Vokal og klaver Sidse Holte – Guitar, klaver og vokal Maria Køhnke – Vokal og Omnichord Rune Kjeldsen – guitar, bl.a. modtager af Gudmannprisen 2018.

Billetter købes på http://www.billetsalg.dk

Musik 230.-kr.  Musik + Buffet 375.-kr.