Arrangementer

 KONCERTER

For alle koncerter gælder at de er støttet af Guldborgsund Kommune og Statens Kunstfond under “Musik i Guldborgsund”

 

 Banko

  D. 3. sep. kl. 18.30 (dørene åbnes 17.00)

  D. 5. nov. kl. 18.30 (dørene åbnes kl. 17.00) Andespil.

  D. 1. dec. Børnebanko kl. 15.00

  Bankogruppen under NET og Byhusforeningen afholder banko.

  Koncert fredag d. 21. sep.

Peter Sommer og Palle Hjorth

See the source image

  “ALENE MED PALLE I VERDEN”
PETER SOMMER PALLE HJORTH
Peter Sommer har gang i et meget aktivt 2018. Udgivelsen af albummet ELSKEDE AT DRØMME, DRØMMER OM AT ELSKE, har indtil videre affødt en stor forårsturne, en udsøgt festivalturné kulminerende med optræden på Orange Scene på Roskilde, og i efteråret 2018 står den på det nedbarberede, enkle og rene udtryk. Akkompagneret af sin guitar samt mægtige Palle Hjorth på tangenter, får nye sange, og sangkataloget, liv ude på de mindre steder samt i de virkeligt højloftede rum, kirkerne, i Danmark.
Peter Sommer udtaler:
“Jeg har altid gået lidt bevidst forbi mulighederne for de her små akustiske setups. Tænkt at mine sange og min stemme helst skulle skjules i røgen og dampen fra mørke metaforer og lysskyende ordspil.
Nu er det som at det hele skal frem i lyset og vises frem som det er: enkle, store kærlighedssange til vennerne, menneskene og danskerne som har befolket mit tekstunivers. Sunget og forklaret så det hele står rent og stærkt. Som et stykke med liv, som en chancetur på bagsædet af en andens liv. Der kunne være mit eget.

Bittersød Natskygge

Skønne Spildte Kræfter

Sand Kærlighedshistorie:
https://www.youtube.com/watch?v=QuiLIb615_E

Billetsalget er begyndt på http://www.billetto.dk

Musik : 280.-kr.  Buffet : 145.-kr.

Koncert fredag d.26.oktober

HUSH      (ALT UDSOLGT)

 

 

 

 

Danmarks måske mest succesrige americana/countryband, er tilbage efter en pause. Duoen – bestående af forsangeren Dorthe Gerlach og guitaristen Michael Hartmann – brød igennem i 2004 med debutalbummet ”A Lifetime” og skabte med ét slag deres helt eget ståsted på den danske musikscene. Med over 100.000 solgte albums er de en af DK’s største succeser inden for genren folk/countrypop/americana.
Gennem årene har de turneret flittigt og i forskellige konstellationer afsøgt grænserne i deres nordiske americana-inspirerede univers. Live leverer Hush som altid en helt særlig og stemningsfuld oplevelse med Dorthes smukke stemme i front og hendes skæve og sjove historier.
Efter Dorthe Gerlachs medvirken i TV-2´s program “Toppen af poppen” har endnu flere fået øjnene op for hendes mange menneskelige og musikalske kvaliteter.
Dorthe Gerlach har – med stor succes – tidligere givet koncert i Nysted Biograf-Teater i marts 2016 – den gang med sine danske sange.

Billetsalget begynder fredag d. 15. dec. på http://www.billetto.dk

Musik : 260.-kr. Buffet : 145.-kr.

Koncert d. 30.nov.

     Mike Andersen

Musik 250 kr. Musik + Buffet 395 kr.
Mike Andersen præsenterer sammensmeltning af svedig blues, soul og rock, med en rå og udfarende vokal, og de fængende melodier giver Mike hans egen plads i et ellers traditionsbundent felt.
I maj 2018 udsendte Mike Andersen en helt ny single, ’There She Was’. Den får live premiere ved de kommende koncerter, Mike spiller med sit band: Mike Andersen, voc, gui Johs. Nørrelykke, gui, voc Kristian Kold, bas, voc Kristian Fogh, keys, voc Jens Kr. Dam, trommer, voc.

Med udgivelsen af ’There She Was’ har Mike haft lyst til at fokusere på kreationen af én enkelt single. Men det er med præcis samme dedikation at han er gået ind i den proces, som det har været med hans tidligere albumindspilninger.

Mike Andersen seneste album, ’Devil is Back’, fra 2016 – var det 7. album fra hans hånd. En del af albummets sange er skrevet i Nashville sammen med internationale topsangskrivere og det har bl.a. ført til en duet med den verdensberømte soulsangerinde Joss Stone. Albummet er endvidere indspillet i København – også – med Mads Michelsen som producer.
Mike valgte for første gang at åbne op for at co-write med andre på ’Devil is Back’. Således har Mike gennem ophold i sangskrivningens mekka Nashville, bl.a. arbejdet sammen Gary Nicholson der været sangskriveren bag sange indspillet af Fleetwood Mac, Willie Nielson, Delbert McClinton.

Billetsalget er begyndt

Koncert : 250.-kr   Buffet : 145.-

Billetter købes på http://www.billetto.dk

Koncert d.1.feb.
5 x VUUST
(Vuust, Vuust, Vuust, Vuust og Vuust)

Efternavnet Vuust forbindes ofte med noget af det bedste, Danmark kan præstere inden for jazz, og nu er det muligt at opleve en koncert med hele fem af slagsen:
Sangerinde Clara Vuust, har udgivet to albums, senest ”Here´s to Love” som høstede fremragende anmeldelser og har endnu en på vej i 2018.

Saxofonist Christian Vuust, der blandt andet er kendt for sit dybdegående arbejde med den nordiske tone i sin musik.
Bassist Peter Vuust, der ud over at tilhøre eliten af jazzmusikere er Danmarks førende hjerneforsker i musik.
Og endelig Peters sønner Frederik og Mikkel Vuust på henholdsvis klaver og trommer, begge formentlig med en lovende musikalsk karriere foran sig.
De 5 x Vuust har tilsammen medvirket på over 140 plader og hver for sig optrådt i et hav af musikalske sammenhænge. Nu samles de til en unik koncertoplevelse, hvor de vil fortolke et bredt repertoire af gamle klassikere og egne kompositioner.
Oplev en koncert i en hyggelig og afslappet atmosfære. Det swingende og dansevenlige repertoire vil bestå af håndplukkede standards, et udvalg af Peters kompositioner og vokal-jazz af sydlandsk/latinamerikansk karakter sunget på spansk af Clara, der er portugisisk gift.
Clara Vuust: Vokal
Christian Vuust: Sax
Peter Vuust: Bas
Frederik Vuust: Klaver
Mikkel Vuust: Trommer

Billetsalget begynder inden længe

Koncert: 150.-kr. Buffet : 145.-kr.

Billetter købes på http://www.billetto.dk