Arrangementer

 KONCERTER

For alle koncerter gælder at de er støttet af Guldborgsund Kommune og Statens Kunstfond under “Musik i Guldborgsund”

 

Koncert d. 25. okt. 2019

Bo Evers Band

Bo Evers er en charmerende poet og publikumsdarling. Hans underfundige rim og skæve tekster er forfriskende og en oplevelse i sig selv.

Du kender måske sange som Barry White” og ‘Hver Anden Weekend’. Nu er der spritnye hits på EP-en ”Død”, som udkom i februar 2019. To singleforløbere har været ude forinden, bl.a. ”Fri Mig”.

Uanset indpakningen – udspringer og udklækkes sangene alle samme sted: I Bo Evers´ finurlige hjerne, når han sidder alene med sin guitar.

Med sig på scenen har Bo Evers sin kvartet.

Billetter købes på http://www.billetsalg.dk

Musik 195.-kr.    Musik + Buffet  340.-kr.

Familiekoncert  d. 26.okt. kl. 11

Stine Michel og Eventyrorkestret

Tager jer med på en eventyrlig rejse med sange fra Stine Michels musikfortællinger Mosekonen brygger, Ønskeegen og Himmelhøj.
Du møder digterfrøerne, den kyssesyge mistelten Sylvia og Rumlerikke, skovens sidste heks. Sammen med orkesteret kan du plukke æbler fra Æbleolga, skælde ud sammen med Kællingetjørnen og danse i takt med ildfruen Fauna.
Stine Michel, der er opvokset ved de midtsjællandske skove, levendegør med sine sange og fortællinger en ældgammel tradition og hiver publikum med ind i den nordiske mytologis ramsaltede og smukke eventyr.
Pris:
Når billetten købes via culthus.dk: Børn 20 kr., voksne 40 kr.
Ved køb i entréen: Børn 30 kr., voksne 50 kr.

Koncerten varer ca. 50 minutter.
Døren åbnes ½ time før koncerten starter.

Familiekoncerter er professionel musik spillet i børnehøjde. Børnene får en anderledes og stor musikalsk oplevelse sammen med deres familie. (Vejl. aldersgruppe 4-9 år)
Familiekoncerten er skabt i samarbejde mellem LMS (Levende Musik i Skolen), Guldborgsund Kommune og Culthus

 

Banko

Mandag d. 4. nov. 2019 kl. 18.30

Koncert d. 22. nov. 2019

 Anne Dorthe Michelsen Trio

Anne Dorte Michelsen er en af Danmarks kendteste kvindelige sangere og sangskrivere. I mere end 30 år har hun med held fanget livet og tiden ind i sine sange, der aldrig er stivnet i en form, men mange gange har skiftet retning – fra pop til ballader – fra melankoli til humor – og tilbage igen.
Udover sine egne sange, har Michelsen i flere omgange tolket danske salmer og sange, og har med stort held formået at give sit eget helt personlige bud på den fælles musikalske og poetiske arv.
Når Michelsen i dag spiller sine vinter- og Julekoncerter med en duo bestående af nogle af Danmarks bedste musikere, kommer publikum med hele vejen rundt. Fra Michelsen egne evergreens til nyere sange om det modne liv. Alt sammen bundet sammen og sat i relief af danske salmer og klassiske sange, der føjer sig naturligt til Michelsens eget materiale og tilsammen udgør en ny og overraskende helhed.
Alt dette er noget, der vil passe fint til den lille scene og den intime atmosfære i Nysted Biograf-Teater.
Medvirkende: Anne Dorte Michelsen
Guitar og sang: Johannes Nørrelykke
Klaver og sang: Tobias Stærbo

Billetter købes på http://www.billetsalg.dk

Musik 250.-kr.        Musik + buffet 395.-kr.

Banko

Mandag. d. 2. dec. kl. 18.30

Koncert d. 31. jan. 2020

Kaya Brüel synger Jomfru Ane Band

Hvem husker ikke “Plutonium” og “Rock Me Baby” fra det legendariske Jomfru Ane Band med tvillingerne Sanne og Rebecca Brüel i front. Sange der med tidens 70’er ånd og musikalske overlegenhed, alle havde noget på hjerte. At forandre verden, redde jorden, forhindre atomkraftens indtog i Danmark, om individet, fælleskabet og kærligheden. Ikke siden bandet blev opløst i start 80’erne, har det været muligt at opleve sangene. Men nu har Kaya, datter af Sanne Brüel, nøje udvalgt de Jomfru Ane sange som har en særlig plads i hendes hjerte og som tåler en gentagelse i dagens Danmark. Med en lille akustisk besætning bestående af guitar og klaver, spilles sangene på bedste højskole manér. Og man må gerne synge med!

Kaya Brüel synger JOMFRU ANE BAND Få et genhør med Jomfru Ane bands poetiske og politiske sange fra 70’erne. Kaya, datter af Sanne Brüel fra det oprindelige band, har nøje udvalgt de sange som har en særlig plads i hendes hjerte. Med Maria Køhnke og Sidse Holte på sang, guitar og klaver, giver den lille trio deres helt egen akustiske og personlige fortolkning af sangene. På bedste højskole manér, kom og syng med! Kaya Brüel – Vokal og klaver Sidse Holte – Guitar, klaver og vokal Maria Køhnke – Vokal og Omnichord Rune Kjeldsen – guitar, bl.a. modtager af Gudmannprisen 2018.

Billetter købes på http://www.billetsalg.dk

Musik 230.-kr.  Musik + Buffet 375.-kr.

Koncert d. 13. marts 2020

Juncker Band

På gennembrudssinglen ’Mogens og Karen’ sang den danske sangskriver Christian Juncker om et nabopar, der trods deres tilforladelige navne nærede giftige bær og en gal hund i haven. Og senere blev Juncker igen folkeeje med den populære sang ’Havana’ som han skrev til Tv-serien ’Mod fjerne kyster’. Nu er Juncker aktuel som sanger og komponist til efterfølgeren til tv-serien – denne gang med sangen ’Wallenberg’ til tv-serien ’Kurs mod Nord’ – en ny landeplage?
Juncker udgav i slutningen af april 2018 sit hidtil mest personlige og verdensanskuelige album med titlen ´GLOBUS NV´.
På ´GLOBUS NV´ møder vi en Juncker, der drager ud i verden, men altid vender hjem igen – og sange, der dyrker spændingsfelterne mellem udlængsel og hjemve og blander det lokale med det globale. Eftertænksomheden og de catchy tekster og kompositioner er igen kendetegnende for Juncker.
Anmelderne tog rigtigt godt imod ´GLOBUS NV´ og kaldte det bl.a. ”hans mest helstøbte album” (GAFFA – 5 stjerner) og ”nogle af hans bedste popsange i karrieren” (Fyens – 5 stjerner).
´GLOBUS NV´ efterfølger det meget anmelderroste ’Bivirkninger’ fra 2016 – og igen spidder Juncker den danske folkesjæl med rammende, nogle vil mene sarkastiske, tekster.
Juncker er genkendelig – men aldrig kedelig.
I Nysted bliver Christian Juncker bakket op af sit band, så med fem mand på den lille scene i Nysted Biograf-Teater, bliver det tæt og nærværende.

Billetter købes på http://www.billetsalg.dk

Musik 150.-kr.          Musik + buffet 295.-kr.

Koncert d. 11. sep. 2020

Sinne Eeg Group