Arrangementer

 

KONCERTER

For alle koncerter gælder at de er støttet af Guldborgsund Kommune og Statens Kunstfond under “Musik i Guldborgsund”

 

 

Fredag d. 16. marts

Koncert med Henrik Strube og Pete Repete.

 

 

Strube/Repete:
“Hyggeligt, musikalsk – og skide skægt!”
Det er hittet HOLD OM MIG, som indtil nu er Henrik Strubes største hit – ikke bare i Danmark, men i hele Norden.
Ikke mindst i vennerne Björn Afelius og Mikaels Wiehes versioner.
Strube har i 40 år været en markant frontfigur på den danske musikscene. Som guitarist og komponist var han med til at gøre Røde Mor til et af landets topnavne (Æresgrammy 2006)
og som sangskriver og solist toppede hans Billy Cross-producerede albums 80’ernes hitlister.
Og senere har Strubes sans for humor, sprog og historier underholdt og overrasket et stort publikum ved de tilbagevendende historiefortællershows, bl.a. på Bremen i København.
Så der venter publikum et underholdende gensyn med Henrik Strube, når han sammen med en af landets bedste keyboardspillere, Pete Repete (Big Fat Snake, Malurt, Sanne, Lis Sørensen) tager på forårs-turné i 2017.
NY CD UDE SEPTEMBER 2016 – “Lydia”
På det nye album LYDIA, fortsætter Henrik Strube samarbejdet med Pete Repete fra successen “En Håbefuld Mand”, der straks røg ind som ugens CD på DR5 og stadig spilles flittigt. Mikael Wiehe & Henrik Strube synger duet i antikrigssangen “En tid, et sted, et menneske” og Ulf Lundell´s
“Åbent Landskab” er på albummets 14 sange. “HOLD OM MIG”, Strubes største hit er i sin mest aktuelle og vedkommende form med på LYDIA.

Pris musik : 160.-kr.    Buffet : 145.-kr.

Billetsalget er begyndt på: http://www.billetto.dk 

BANKO

Bankogruppen under NET og Byhusforeningen arrangerer banko

Mandag d. 9. april

Dørene åbnes kl. 17.00 -banko begynder kl.18.30

 

Koncert fredag d. 21. sep.

Peter Sommer og Palle Hjorth

Billetsalget er begyndt på http://www.billetto.dk

 

Koncert fredag d.26.oktober

HUSH

 

 

 

 

Danmarks måske mest succesrige americana/countryband, er tilbage efter en pause. Duoen – bestående af forsangeren Dorthe Gerlach og guitaristen Michael Hartmann – brød igennem i 2004 med debutalbummet ”A Lifetime” og skabte med ét slag deres helt eget ståsted på den danske musikscene. Med over 100.000 solgte albums er de en af DK’s største succeser inden for genren folk/countrypop/americana.
Gennem årene har de turneret flittigt og i forskellige konstellationer afsøgt grænserne i deres nordiske americana-inspirerede univers. Live leverer Hush som altid en helt særlig og stemningsfuld oplevelse med Dorthes smukke stemme i front og hendes skæve og sjove historier.
Efter Dorthe Gerlachs medvirken i TV-2´s program “Toppen af poppen” har endnu flere fået øjnene op for hendes mange menneskelige og musikalske kvaliteter.
Dorthe Gerlach har – med stor succes – tidligere givet koncert i Nysted Biograf-Teater i marts 2016 – den gang med sine danske sange.

Billetsalget begynder fredag d. 15. dec. på http://www.billetto.dk

Musik : 260.-kr. Buffet : 145.-kr.