Nysted Bio -kommende film

 Nysted Bio spiller tirsdag, onsdag og torsdag kl.19.30 –  fra september til april/maj.

Kontant eller MobilePay
RABAT ved køb af 10 billetter; pris: 600,00 kr. – 

Enhedspris  70,- kr.
– dog lange film over 135 min.  altid 10,- kr. mere for både på alm. og rabet-billetter.
  Ekstra forestilling første onsdag i måneden kl. 14.00
Billetreservation på 54871317
Bestilte billetterne skal afhentes senest 19.15

Flere oplysninger på www.nystedbio.dk under “Nysted Bio – Generelt”

 …………………………………………

Nysted Bio MobilePay  : nr. 90610
…………………………………………

Undertekster ved alle danske film!

 

Kommende film

 

Velkommen til sæsonen 2019-20

 

 

03.-04.-05. september               også ekstraforestilling

”DE FRIVILLIGE”

Den berygtede finansmand Markus Føns er blevet varetægtsfængslet for økonomisk svindel, men efter at have fået tæsk af indsatte rockere vælger Markus at blive flyttet i isolation. Mon Markus klarer det hårde miljø i fængslet? Dansk komedie-drama fra 2019. Instruktion: Frederikke Aspöck. Medv.: Jacob Hauberg Lohmann, Anders Matthesen, Søren Malling. (93 min)T.o.11år  “Biografklub DK”

 

 

Ekstraforestilling onsdag d. 04. september kl. 14.00
Billet + kaffe fra kl. 13.30

 

……………………………………………………

 

10.-11.-12. september

”YESTERDAY”

Brugerrost engelsk musik-komedie fra 2019 hvori den unge Jack Malik arbejder som skolelærer i en lille engelsk kystby. Han drømmer om at slå igennem som musiker – uden held. En dag er han ude for et trafikuheld og vågner op i en ny virkelighed. Her har ingen nogensinde har hørt om The Beatles, og Jack øjner en fantastisk chance! Instruktion: Danny Boyle. Medv.: Himesh Patel, Lily James, Sophia Di Martino. (116min.) Frarådes u. 7år.

 

 

……………………………………………………

 

17.-18.-19. september

”GØG OG GOKKE”

Drama-komedie fra 2019. Stan Laurel og Oliver Hardy, kendt som Gøg & Gokke, har for længst deres bedste år bag sig. Seksten år efter at komikerparret gik hver til sit, forsøger de nu at sparke nyt liv i karrieren ved at tage på teaterturné i England og Irland. Problemer på turnéen og forværrede udsigter til filmindspilningen sætter dog parrets venskab på prøve. Instruktion: Jon S. Baird. Medv.: John C. Reilly, Steve Coogan, Shirley Henderson. (98min) Frarådes u. 7 år.  “Biografklub DK”

 

 

……………………………………………………

 

24.-25.-26. september               Lang film 80,00 kr.

”ONCE UPON A TIME….   IN HOLLYWOOD”

Amerikansk dramakomedie om showbiz I 1960’ernes Hollywood. Året er 1969, og stedet er Hollywood, Los Angeles. Den fallerede westernskuespiller Rick Dalton (Leonardo DiCaprio) kæmper med både karrieren og alkoholisme, mens hans tidligere stuntmand og nu bedste ven Cliff Booth (Brad Pitt) tager sig af ham. Ricks nye naboer er til gengæld Hollywoods seneste stjerner, Sharon Tate og Roman Polanski, men i udkanten af byen lurer en ny trussel, nemlig flokken af Charles Mansons kultmedlemmer. Instruktion: Quentin Tarantino.
(159min) T.o.15år

 

 

……………………………………………………

 

 

01.-02.-03. oktober                  også ekstraforestilling

”SER DU MÅNEN, DANIEL”

Den unge danske freelancefotograf Daniel Rye sidder som gidsel hos terrororganisationen Islamisk Stat i Syrien sammen med flere andre udlændinge, bl.a. den amerikanske journalist James Foley. Daniels kæmper for overlevelse i fangenskab sammen med vennen James, mens hans familie hjemme i Danmark kæmper for at håndtere frygten. Midt i krisen har den danske gidselforhandler Arthur en afgørende rolle. Instruktion: Niels Arden Oplev. Medv.: Espen Smed, Anders W. Bertelsen, Sofie Torp, Sara Hjort. (135min) T.o.15år    “Biografklub DK”

Udvalgt til kapløb om Oscarindstilling!

Ekstraforestilling onsdag d. 02. oktober kl. 14.00
Billet + kaffe fra kl. 13.30

 

……………………………………………………

 

 

08.-09.-10. oktober

”CLAIRE DARLING”

En sommermorgen i Verderonne har den ældre kvinde Claire Darling besluttet, at denne dag skal være hendes sidste. Hun tømmer hele sit hus fuldstændigt for at sælge sine ejendele på et loppemarked. Dette vanvid får hendes datter Mary tilbage til byen, selvom Claire ikke har set hende i 20 år. Instruktion: Julie Bertuccelli. Medv.: Catherine Deneuve, Chiara Mastroianni, Alice Taglioni. (94min) T.o.11år

 

 

 

……………………………………………………

 

 

15.-16.-17. oktober

”DOWNTOWN ABBEY”

Filmen ‘Downton Abbey’ er fortsættelsen til den populære tv-serie ved samme navn. Året er 1927, og Crawley-familien står foran at skulle få besøg af Kong George V og Dronning Mary. Finanserne er ikke, hvad de har været, så der er færre tjenere på slottet Downton Abbey. Indbyrdes kæmper både herskab og tjenestefolk med både store og små problemer. Der opstår både kærlighed og nye venskaber i kølvandet på de kongelige gæsters ankomst. Instruktion: Michael Engler. Medv.: Maggie Smith, Michelle Dockery, Hugh Bonneville,­­ Laura Carmichael. (122min)T.f.a.“Biografklub DK”

 

 

……………………………………………………

        Ekstra forestilling 16. oktober kl. 14.00

 I samarbejde med  DagliBrugsen, Nysted viser vi

“TOY STORY 4”

 Filmen følger tiden efter Anders, hvor legetøjet nu lever hos den nye ejer Bonnie. Woody oplever oftere og oftere at ende i skabet, mens Bonnie leger med de andre ting. Da familien drager på bilferie, skal alt legetøjet med, også Bonnies helt nye hjemmelavede legetøj Forky, der har svært ved at finde sin nye plads i verden. Tilladt for alle.

 

Billetter til denne forestilling 25,- kr. kan kun købes i
DagliBrugsen, Nysted fra 1. oktober

 

……………………………………………………

 

OPERA – BIO

20. oktober kl. 14:00

MOZART :
FIGAROS BRYLLUP

 

I løbet af fire akter når personerne i Figaros bryllup igennem en dag; morgen, middag, aften og nat. Historien er indviklet, og det er først og fremmest Mozarts skyld, at Figaro, Susanna og alle de andre ikke bare er sort/hvide figurer, men lyslevende mennesker. Især i ensemblerne viser Mozart sin fantastiske evne til at få handlingen til at flyde videre, hvor mange andre komponister sætter tiden i stå. Personerne kender vi i forvejen fra Rossinis ‘Barberen i Sevilla’, men nu er Almaviva blevet gift med sin Rosina, som altså er blevet grevinde- og barberen Figaro er blevet fastansat som kammertjener for greven.

 

Pris: 125,- incl. kaffe og et glas vin.    

 

……………………………………………………

 

22.-23.-24. oktober

”ANGEL HAS FALLEN”

Actionfilmen ‘Angel Has Fallen’ er den tredje film i serien om den hårdtslående Mike Banning, der nu er blevet en af præsidentens tætteste Secret Service-agenter. På en ellers afslappende fisketur bliver præsidenten offer for et attentatforsøg, og beviserne fabrikeres, så det fremstår, som om Banning står bag.

Mike Banning må derfor undslippe både FBI og sine egne kolleger for at rense sit egent navn og finde frem til den egentlige trussel mod præsidenten. Instruktion: Roman Waugh. Medv.: Gerard Butler, Morgan Freeman, Nick Nolte, Piper Perabo. (120min) T. o. 15år

 

……………………………………………………

 

  

29.-30.-31. oktober

”JAGTSÆSON”

Dansk komedie fra 2019. Den nyligt fraskilte singlemor Eva tager på wellness-weekend med barndomsveninden Marlene for at hjælpe denne gennem hendes midtvejskrise. Deres venskab bliver sat på en voldsom prøve, da den nye unge kæreste til Evas eksmand, Isabella, maser sig på for at overtage rollen som bedsteveninde for Marlene…. Instruktion: Tilde Harkamp. Medv.: Mille Dinesen, Lærke Winther, Lars Ranthe. (90min) T.o.11år

 

 

 

……………………………………………………