Nysted Bio – kommende film

Spilletider:

  • Nysted Bio spiller tirsdag, onsdag og torsdag kl.19.30 – fra september til april/maj.
  • Ekstra forestilling første onsdag i måneden kl. 14.00
  • 3 operafilm på søndag-eftermiddage i løbet af sæsonen
  • Lejlighedsvise ekstraforestillinger med f.eks. familiefilm på eftermiddage

Billetter:

  • Enhedspris  70 kr. (dog lange film over 135 min. 10 kr. mere for både på alm. og rabat-billetter) – gratis kaffe.
  • Operafilm 125 kr. (med et glas vin)
  • Kontant eller MobilePay (nr. 90610)
  • RABAT ved køb af 10 billetter; pris: 600,00 kr. –

Billetreservation:

  • på 5487 1317
  • Bestilte billetterne skal afhentes senest 19.15

Flere oplysninger på www.nystedbio.dk under “Nysted Bio – Generelt”

Undertekster ved alle danske film!

Velkommen til sæsonen 2019-20


15.-16.-17. oktober

”DOWNTON ABBEY”

Filmen ‘Downton Abbey’ er fortsættelsen til den populære tv-serie af samme navn. Året er 1927, og Crawley-familien står foran at skulle få besøg af Kong George V og Dronning Mary. Finanserne er ikke, hvad de har været, så der er færre tjenere på slottet Downton Abbey. Indbyrdes kæmper både herskab og tjenestefolk med både store og små problemer. Der opstår både kærlighed og nye venskaber i kølvandet på de kongelige gæsters ankomst.

Instruktion: Michael Engler. Medv.: Maggie Smith, Michelle Dockery, Hugh Bonneville,­­ Laura Carmichael. (122min) T.f.a. “Biografklub DK”


Ekstra forestilling 16. oktober kl. 14.00

I samarbejde med  Dagli-Brugsen, Nysted viser vi “TOY STORY 4”

Filmen følger tiden efter Anders, hvor legetøjet nu lever hos den nye ejer Bonnie. Woody oplever oftere og oftere at ende i skabet, mens Bonnie leger med de andre ting. Da familien drager på bilferie, skal alt legetøjet med, også Bonnies helt nye hjemmelavede legetøj Forky, der har svært ved at finde sin nye plads i verden. Tilladt for alle.

Billetter til denne forestilling 25,- kr. kan kun købes i Dagli-Brugsen, Nysted fra 1. oktober

 


Opera-bio: 20. oktober kl. 14

Mozart: Figaros bryllup

I løbet af fire akter når personerne i Figaros bryllup igennem en dag; morgen, middag, aften og nat. Historien er indviklet, og det er først og fremmest Mozarts skyld, at Figaro, Susanna og alle de andre ikke bare er sort/hvide figurer, men lyslevende mennesker. Især i ensemblerne viser Mozart sin fantastiske evne til at få handlingen til at flyde videre, hvor mange andre komponister sætter tiden i stå. Personerne kender vi i forvejen fra Rossinis ‘Barberen i Sevilla’, men nu er Almaviva blevet gift med sin Rosina, som altså er blevet grevinde- og barberen Figaro er blevet fastansat som kammertjener for greven.

Pris: 125,- incl. kaffe og et glas vin.


22.-23.-24. oktober

”ANGEL HAS FALLEN”

Actionfilmen ‘Angel Has Fallen’ er den tredje film i serien om den hårdtslående Mike Banning, der nu er blevet en af præsidentens tætteste Secret Service-agenter. På en ellers afslappende fisketur bliver præsidenten offer for et attentatforsøg, og beviserne fabrikeres, så det fremstår, som om Banning står bag.

Mike Banning må derfor undslippe både FBI og sine egne kolleger for at rense sit egent navn og finde frem til den egentlige trussel mod præsidenten. 

Instruktion: Roman Waugh. Medv.: Gerard Butler, Morgan Freeman, Nick Nolte, Piper Perabo. (120min) T. o. 15år


29.-30.-31. oktober

”JAGTSÆSON”

Dansk komedie fra 2019. Den nyligt fraskilte singlemor Eva tager på wellness-weekend med barndomsveninden Marlene for at hjælpe denne gennem hendes midtvejskrise. Deres venskab bliver sat på en voldsom prøve, da den nye unge kæreste til Evas eksmand, Isabella, maser sig på for at overtage rollen som bedsteveninde for Marlene…. Instruktion:

Tilde Harkamp. Medv.: Mille Dinesen, Lærke Winther, Lars Ranthe. (90min) T.o. 11 år

 


3.-7. november

“Amundsen”

Norsk biografisk drama. Fortæller historien om den verdenskendte eventyrer og polarforsker, Roald Amundsens liv, bl.a. hans ekspedition, der som den første nåede til Sydpolen, hans forskellige romantiske affærer og forholdet til hans bror og pengemand, Leon.

Instr: Espen Sandberg. Medv: Pål Sverre Hagen og Katherine Waterston (125 min – T.O. 11 år)

Ekstra forestilling d. 6. november kl. 14.

 


12.-14. NOVEMBER

“Joker”

USA Action-drama. Et nyt kapitel i sagaen om Gotham City, som hærges af kriminalitet og apati. Thomas Wayne går til valg på at få ryddet op i byen. Midt i det hele bor den mentalt ustabile Arthur Fleck og forsøger at slå igennem som komiker, men hans tilværelse og skæbne ændres, da han gøres til omdrejningspunkt for byens uroligheder.

Instr: Todd Phillips. Medv. Joaquin Phoenix, Zazie Beetz, Robert de Niro. (125 min – T.O. 16)

 


19.-21. november

“Ud og stjæle heste”

I Norge 1999 regner den aldrende mand Trond med at gå det nye årtusinde i møde alene, men en dag møder han sin nabo, som viser sig at være en gammel bekendt. De mødte hinanden for 50 år siden, da Tronds far var i færd med at forlade familien til fordel for en anden kvinde, og  Trond selv oplevede en brusende forelskelse … i sin fars nye kone!

Instr: Hans Petter Moland. Medv: Stellan Skarsgård, Danica Curcic, Tobias Santelmann (123 min)


Ekstra forestilling 24. oktober (tidspunktet følger senere)

“Gooseboy”

Dansk børnefilm. En vaskeægte talende gås ved navn Nissemand nødlander på Viggos altan med en brækket vinge. Den er desperat efter at indhente sin flok, og Viggo beslutter sig for at hjælpe sin nye ven, hvilket bringer dem ud på en fantastisk, eventyrlig rejse.

Julefilm og -klip …  Om tidspunkt og billetter m.m. følg med i aviserne og på Facebook og http://www.nystedbio.dk (87 min)

 

 


26.-28. november

“Judy”

USA biografisk drama om skuespilleren og sangerens Judy Garlands liv. Hun døde som 47-årig i 1969 efter mange succeser, men også et hårdt og tragisk liv.

Hun startede som barnestjerne i filmen Troldmanden fra Oz, hvor hun bl.a. sang “Over the Rainbow”

Instr: Rupert Goold. Medv. Renée Zellweger (118 min)

 

 


3.-5. december

“Last Christmas”

Romantisk julefilm, der er kraftigt inspireret af George Michaels hit “Last Christmas”. I London bor den unge Kate, der forsøger at komme igennem den ene dårlige beslutning efter den anden. Hun møder den perfekte Tom på jobbet, og hurtigt kommer der varm romantik ind i hendes liv.

Instr: Paul Feig. Medv: Emilia Clarke og Henry Golding.

Ekstra forestilling: 4. december kl. 14 (103 min)

 


7.-9- januar

“Kollision”

Dansk drama. Parret Leo og Olivia gennemgår en barsk skilsmisse og deres niårige datter Liv ender som kastebold mellem sin mor og far. Filmen udforsker en familie der er i opløsning og kæmper for at træffe de rigtige beslutninger i forsøget på at finde mening og håb, når alting ramler.

Instr: Mehdi, Milad og Misam Avaz. Medv: Nikolaj Lie Kaas og Cecilie Stenspil (Klub DK – 112 min)

Ekstra forestilling: 8. januar kl. 14


14.-16. januar

Flugten fra Østtyskland”

Det historiske drama “Flugten fra Østtyskland” er baseret på den sande historie om de to østtyske familier Strelzyk og Wetzel, som i september 1979 trak overskrifter verden over.

Familierne arbejder i al hemmelighed lang tid på at konstruere deres egen luftballon, som skal gøre det muligt for dem at flygte fra det østtyske diktatur til friheden i vest. (125 min)

 


Opera-bio: 26. januar kl. 14

“Maria by Callas”

Biografisk operafilm. Historien om sopranen Maria Callas  liv og karriere udsendes 40 år efter hendes død som bare 53 år. Den bliver fortalt med hendes egne ord. Meget af materialet har aldrig været offentliggjort tidligere, og der fokuseres bl.a. på hendes ulykkelige forhold til skibsrederen Aristoteles Onassis.

I filmen bliver der også vist en lang række optagelser af de mest centrale operaer i Callas’ repertoire. (113 min)

Pris: 125,- incl. kaffe og et glas vin.

 


Opera-bio: 26. januar kl. 14

“Tristan og Isolde”

Tristan og Isolde er et sagn fra middelalderen om de unge elskende, Tristan og Isolde, der er bundet sammen af en elskovsdrik og ender med at dø for kærligheden. Richard Wagner skrev sin opera over historien i 1855-59.

Denne film er en optagelse af en opførelse på Teatre del’Opera, Rom i 2016

Pris: 125,- incl. kaffe og et glas vin.